Sitenieuws | V8power op het Mega Trucks Festival

Nieuws insturen of sugessties voor een mooie reportage?

redactie@v8power.nl
Whatsapp: 06 27 397 760

3e Editie Mega Trucks Festival

zaterdag 17 december en zondag 18 december 2016

De 3e editie van de grootste indoor truckshow van de Benelux vindt nét voor de Kerstdagen plaats: op ZATERDAG 17 december en ZONDAG 18 december 2016. Er gezellig op uit, met het hele gezin. Voor én door chauffeurs en een ieder die geïnteresseerd is in vrachtwagens, transport en alles daar omheen.

De laatste Nieuwtjes en Marktontwikkelingen
Maak kennis met de laatste snufjes op het gebied van Euro 6 en (milieuvriendelijke) ontwikkelingen. Laat je informeren over opleidingsmogelijkheden, (na)scholing, Europese regelgeving, (uitzend)werk en test jouw transportkennis bij de O.S.C. Wandel over de uitgebreide chauffeursmarkt, waar van alles aangeboden wordt van kleding tot truckaccessoires, van speelgoed tot schaalmodellen.

Live muziek, Entertainment en Kinderanimatie
Klets bij met collega's uit de transportwereld, neem plaats op één van de terrassen en geniet van entertainment en live muziek. Voor groot en klein zijn er radiografische modelbanen, modelbouw en verschillende kinderactiviteiten. Van springkussen tot draaimolen, van schminken tot kleurwedstrijd en voor de kleinste een heuse kinderboerderij. De Brabanthallen staan garant voor een goede catering, van koffie met Bossche Bol tot een broodje bal en friet. Wie test de ter plaatste geroosterde Mega-hamburgers dit jaar?

Jubileum Henk Wijngaard
2016 is het jubileumjaar van HENK WIJNGAARD, maar liefst 40 jaar muzikaal actief. Uiteraard ontbreekt Henk Wijngaard niet op de 3e editie van het Mega Trucks Festival. De nieuwste cd's signeren en op de foto, het kan allemaal. Naast live optredens op beide dagen hebben we diverse verrassingen in petto. Kom Henk ook persoonlijk feliciteren.

Kans op € 10.000,- aan prijzen!
De inschrijving voor chauffeurs is geopend. Omdat de chauffeur tijdens het MegaTrucksFestival centraal staat, is ook dit jaar géén inschrijfgeld verschuldigd. Uiteraard staat er weer een goed gevuld gratis Truckers Kerstpakket voor hen klaar. En... hebben we een Mega-verrassing in petto. Iedere deelnemende truckchauffeur doet automatisch mee in het MegaPrijzenFestival. In de prijzenpot o.a. tv's, cd-spelers, lederen interieurbekleding op maat, schaalmodellen, € 1.000 spuitwerk naar keuze en een heuse vrachtwagen tot jouw beschikking. Wat je daarvoor moet doen? Inschrijven en daadwerkelijk met jouw vrachtwagen naar de Brabanthallen komen! Want alléén dan maak je kans op deze Mega-prijzen.

Reacties